Skip to main content

Havila Hotel Geiranger

Havila Hotel Geiranger har tradisjonar tilbake til 1860-talet, men er i dag eit moderande hotell med all den komfort gjestar frå alle verdenshjørner forventar.

I ein harmonisk blanding av gamalt og nytt, skal gjestane føle at dei opplever ein heimekoseleg og norsk atmosfære, omgivne av den vakraste natur som finnst.

Havila Hotel Geiranger har 151 attraktive rom, mange med praktfull utsikt over Geirangerfjorden og naturlegvis balkong. På hotellet finn du Restaurant Skageflå, hyggelege salongar, intime barar, suvenirbutikk og panoramaterrasse med eit eventyrleg rundskue.

Søk reise

Holiday

Standard tomannsrom med fjordutsikt
Standard tomannsrom med fjordutsikt

Hører du til dem som vil være garantert flott utsikt under ditt Geirangeropphold? Da er våre Fjordutsiktsrom et godt alternativ.  Foruten flott utsikt har disse rommene møblert balkong, skrivebord, gratis WIFI og flatskjerm TV. I tillegg har de bad med badekar og noen har mulighet for en ekstra oppredning. Rommene er 20 kvadratmeter og har twin senger.

Se brosjyre her

Fullt
Standard tomannsrom uten fjordutsikt
Standard tomannsrom uten fjordutsikt

Standardrommene er våre rimeligste rom og har litt forskjellig størrelse og utforming.  De fleste er kompakte, har begrenset utsikt mot hotellhagen, twin senger, flatskjerm TV, gratis WIFI og bad med dusj/WC (noen få har badekar).

Se brosjyre her

Fullt