Skip to main content

Sykkeltur 3 - Sykkel- og fottur: Flydal, Storsæterfossen og Vesterås

Oppdag Geiranger på sykkel OG til fots!
Prøv vår nye sykkel- og fottur der du kombinerer El-sykkeltur til Flydal med en tur til den imponerende Storsæterfossen, hvor du kan gå bak fossen! Dette er en super ting å gjøre for å oppleve mest mulig på kortest mulig tid!

Turen starter ved havnen og følger en jevn stigning opp svingene i Geiranger og opp til Flydalsjuvet, et av de mest kjente utsiktspunktene og geologiske trekkene i hele fjorden. Det er mange muligheter til å ta en pause, og gjerne gjør det, for å se de stadig skiftende utsiktene i løpet av de 300 meterne du skal opp over fjorden.  

Videre tar du grusveien opp til gården på Vesterås. Her parkerer du sykkelen og begynner den 45-60 min lange turen opp til Storsæterfossen, en imponerende steinformasjon hvor isbrevannet kaster seg over. Det er en trygg sti som fører ned bak fossen, slik at du kan føle den rå naturkraften til det tordnende fossefallet. Stien er laget av sherpa fra Nepal - en steintrapp som også vil lede deg tilbake til El-sykkelen din på Vesterås. Parker på Vesterås på angitt plass. Er du usikker? Spør personalet, så viser dem gjerne hvor du kan plassere sykkelen. Åpningstider på Vesterås er kl. 12.00-16.00. I denne sykkelpakken inngår det et besøk i gårdskaféen hvor du får servert kaffe og en vaffel. Husk åpningstidene!

Videre fra Vesterås går veien ned igjen til sentrum og havnen i Geiranger, samme vei som du kom. 

Inkludert:     

  • Leie av elektrisk sykkel med fullt batteri
  • Hjelm
  • Sykkellås
  • Parkering på angitt plass på Vesterås gård - Spør personalet, så viser dem gjerne hvor du kan plassere sykkelen
  • Vaffel, kaffe og te/saft på Vesterås kafé i åpningstiden: 12:00-16:00

Periode: juni til september
Distanse (t/r): Sykkel 10 km, fottur 6 km
Varighet: Tillat 1,5 timer på sykkelen, og 2 timer til gåtur og kafébesøk
Pris: Voksen: 550,- NOK 
Minstealder: 13 år pga el-sykkelturen

Guidet turalternativ tilgjengelig på forespørsel, mot ekstra avgift.

Søk reise