Skip to main content

Sykkeltur 4 - Dalsnibba

På toppen av Geiranger med El-sykkel! 
Ta en utfordring og leig en av våre el-sykler til å ta deg opp til Dalsnibba! For å komme opp hit må du klatre den historiske og berømte Geirangervegen (Fv 63) med den unike naturen i Geiranger verdsarvområde som bakteppe. Etter 1500 meter med lett og morsom sykling kan du nyte utsikten fra toppen av Dalsnibba, Dalsnibba Skywalk. Her kan du se ned over den majestetiske Geirangerfjorden og veien du nettopp syklet opp. Dette er en utmerket sjanse for deg som liker å utfordre deg selv for å se de beste høydepunktene naturen har å tilby i dette spektakulære området.

Turen er 21 km per vei, og tar deg gjennom mange ulike naturtyper opp de 1500 høydemetrene. Sykkelturen går først opp til Flydalsjuvet, før du tar deg videre inn gjennom dalen og starter på stigningen opp til Djupvasshytta 1030 meter over fjorden. Her tar du opp til venstre og følger veien helt opp til toppen av Dalsnibba på 1500 høydemeter. 

Etter en god pause og fotostopp på toppen, ruller du tilbake samme vei ned gjennom svingene, sentrum og deretter ned til havnen.

Inkludert:

  • Leie av elektrisk sykkel med fullt batteri
  • Hjelm
  • Refleksvest

Periode juni til oktober
Distanse (t/r): 42 km
Turnivå: Lang tur
Varighet: Tillat 2,5-3 timer opp og 1 time ned
Pris: Voksen: 470,- NOK (4 timers el-sykkelutleie)

Guidet turalternativ tilgjengelig på forespørsel mot ekstra avgift.

Denne turen krever at du administrerer batterireservene dine. Hvis du sykler mot Dalsnibba med maksimal effekt (Turbo) på den elektriske motoren, vil du ha tom batterikapasitet før du når toppen. Vi anbefaler at du kan sette mindre strøm på motorassistansenivået (Tour eller Sport), spesielt på de flatere delene av veien. Dette betyr at du vil skyve litt mer på pedalene. Det er også viktig å bruke et enkelt gir slik at motoren har en sjanse til å fungere mest effektivt.

Søk reise