Skip to main content

Klassetur

Klassetur   

Hos Geirangerfjordservice får dere komplette pakker for en fantastisk klassetur i Geiranger. Dere får aktiviteter med masse action, adrenalin og spenning. Nye utfordringer gir læring og mestring på en helt annen måte enn i klasserommet og utvikler godt samarbeid mellom elevene.

En klassetur eller skoletur skal være høydepunktet på ungdomsskolen og er en unik måte å knytte klassen tett sammen, gjennom opplevelser elevene vil huske resten av livet.

Vi kan friste med morsomme og spennende aktiviteter som RIB båt tur, kajakk padling, ZIP-line og Via-Ferrata, el-biking, vandring til Skageflå og teambuilding/kultur/informasjon med Fjordranger.

Fokus ligger på spennende bruk av naturen, store utfordringer i trygge rammer og fysiske utfordringer som må løses i fellesskap.

Geiranger tilbyr mange muligheter til overnatting inkl med alle måltider.

Vi har lang erfaring med å lage opplegg for skoleklasser og lager en tur som passer for alle i gruppa. Aktivitetene kan tilpasses elever med ulike funksjonshemminger for at det skal bli en god opplevelse for alle.

De fleste klassene som besøker oss er 9.-10. klasser, men vi har også tilbud til videregående, folkehøyskoler, høyskolegrupper og barneskoler. Aktiviteter og opplegg tilpasses naturligvis aldersgruppen.

Har dere andre ønsker om aktiviteter enn det som står her kan vi fikse det meste, bare spør oss!

Vi ser frem til din henvendelse. booking@geirangerfjord.no

Søk reise