Geiranger Fjordservice Heim

Vanlege spørsmål - General

Vi er eit lokaleigd selskap med omfattande erfaring: Sidan 1970 har vi hatt 4 millionar passasjerar. Vi tilbyr fjordsightseeing der du får oppleve HEILE verdsarvområdet Geirangerfjord.

Fjordsightseeing med M/S Geirangerfjord har opptil 4 avgangar dagleg frå mai til september. Uansett årstid anbefaler vi at du bestiller på førehand, men det er spesielt viktig i høgsesongen. Bestiller du på førehand, unngår du unødvendige utsetjingar og skuffelsar. Du kan sjekke ledige plassar og bestille på nett, eller du kan ringje billettkontoret vårt.

Turen på fjorden varar i 90 minuttar. Du finn oss i sentrum av Geiranger, ved kaien rett bak turistinformasjonen. Det er 2–8 minutts gangavstand frå parkeringsplassane i Geiranger.

Standardspråka er norsk, engelsk, tysk og fransk.

Lengdegrad: 62,102276176
Breiddegrad: 7,2044563293

I Geiranger er det gratis parkering i sentrum ved ferjekaien og matbutikken. Det er ikkje så mange parkeringsplassar, så midt på sommaren kan det vere lurt å parkere bilen litt utanfor sentrum.

AVREISE: Du må møte ved ombordstigning minst 15 minutt før avgang på turen., BILLETT: Denne bekreftelsen er din billett, og fungerer som ombordstigningsbevis. Du må vise denne til mannskapet når du går om bord. Den inneheld QR-kode som blir skanna. Sjekk før om bord stigning at du enten har printet denne ut, eller at du har den klar på din smarttelefon. Det er lurt å lagre denne på telefonen, og eit tips er å ta skjermbilde som du lagrar og har klart når du skal gå om bord., GRUPPER >6: Hvis dere har booket som en gruppe på mer enn 6 personer, må hver enkelt deltaker ha sin individuelle billett. Bruk neste side og print ut billett til hver deltaker på forhånd..

I samsvar med vilkåra våre refunderer vi ikkje betalte billettar. Bestillinga er bindande når turen er bekrefta og betalt. Vi anbefaler eigen reiseforsikring som inkluderer avbestillingsforsikring. Viss du må avbestille pga. sjukdom, kan du då kontakte forsikringsselskapet, som refunderer billetten i samsvar med sine reglar. Vi refunderer billettane dersom cruiseskipet ikkje kjem fram til Geiranger. (Dette skjer svært sjeldan.) Vi er òg fleksible når det gjeld å byte dato eller avgangstid dersom du kjem for seint. Det føreset at du kontaktar oss på førehand, og at det er ledige plassar på andre turar eller avgangar.

Vi anbefaler at du kler deg etter forholda og tek høgde for det kan vere kaldt om bord i båten pga. vinden. Også om sommaren anbefaler vi at du tek med deg jakke og kanskje hue viss det ikkje er varmt i vêret. Hugs dessutan solbriller og solhatt! Det er òg salong inne med stort panoramavindauge.

Ja, det kan du, men vi ber deg halde deg på utsiktsdekket framme eller bak under turen. Pga. eventuelle allergiske passasjerar er det ikkje lov å ha hundar inne i salongen.

Vêret er noko av det som gjer Vestlandet unikt. Det er regnet som gir Fjord-Noreg sjøar, elver, fossar og fjordar. Kjem du hit, bør du være førebudd på litt regn under opphaldet. Her får du oppleve det ekte Noreg. Kanskje du til og med får sjå troll! Vi anbefaler at du tek med kle som høver i kaldt og vått vêr, slik at du får mest mogleg ut av opphaldet.

Cruiseskipa kjem ofte til Geiranger tidleg om morgonen, kanskje medan du søv eller et frukost. Sjekk rutetabellen vår, slik at du ikkje går glipp av vår fjordsightseeing. Cruiseskipa seglar dessutan midt på fjorden, og ikkje så nær fossane som vår sightseeingbåt, M/S Geirangerfjord.

Ferjecruiset går frå A til B. Det tek 1 time kvar veg. Du reiser med ein større båt som seglar midt på fjorden. Du ser dei same attraksjonane, og vi anbefaler at du tek ferja viss du vil fortsetje reisa i den andre enden. Viss du er ute etter eit klassisk fjordcruise, anbefaler vi vår fjordsightseeing. Det er også ein prisskilnad.

Ja, men tidvatnet spelar inn. Ein går om bord i båten via ei rampe. Dersom vassnivået er høgt, kan det vere litt bratt. For å komme inn i salongen eller på toalettet må du over eit høgt trinn. Gi oss beskjed på førehand, slik at vi kan hjelpe deg.

Vi har svært gunstige prisar for barn, men ingen familiebillett.

Ja, du kan setje att bagasjen i eit område på turistinformasjonen. Vi har ikkje oppbevaringsboksar.

Du kan gjerne ta med kamera på fjordsightseeing. Det er masse flotte motiv langs Geirangerfjorden.

Vi har eit utsiktsdekk og ein innandørs salong med panoramavindauge. Her har vi også ein liten kafé. I perioden juni til august får du kjøpt kald og varm drikke samt snacks og vaflar.

Geiranger Fjordservice Heim