Skip to main content

Union Hotell

Julie og Karl Mjelva kjøpte Hotel Union Geiranger i 1899. Den driftige familien startet også bilfabrikk, kraftverk og komfyrfabrikk på stedet. Hotel Union er utvidet og ombygd flere ganger. 

Det som sto igjen av trehotellet, ble fjernet i 1979. Hotellet er seinere utvidet, med en moderne kurs- og konferanseavdeling, svømmebasseng, ny toppetasje med 13 suiter, veteranbilutstilling, nattklubb, spa-avdeling og stadig nye tilbud inne og ute.

Den sterke Union-atmosfæren, med kvalitet og service i generasjoner, er ført videre med Monja og Sindre Mjelva som vertskap. De er i dag vertskap i fjerde hotellgenerasjon.

Søk reise

Holiday

Standard dobbeltrom inkl. frokost

Rom og frokost inkludert. Våre standard dobbeltrom er ideelle for opptil to personer. Du kan slappe av i et komfortabelt sete eller nyte et langt bad. Rommene har TV, minibar, telefon, bad med hårføner, morgenkåpe og tøfler. Trådløst internett er naturligvis inkludert.

Tilgjengelig fra: 05.06.2022 Fullt
Standard enkeltrom inkl. frokost

Rom og frokost inkludert. Våre standard enkeltrom er ideelle for én person. Du kan slappe av i et komfortabelt sete eller nyte et langt bad. Rommene har TV, minibar, telefon, bad med hårføner, morgenkåpe og tøfler. Trådløst internett er naturligvis inkludert.

Fullt