Skip to main content

El-bilturar


Sporlaus ferdsel - med eit smil!

Opplev Geiranger i små, rare elbilar, miljøvennlege Renault Twizy-bilar! Med GPS-basert lydguide. Du kan velje mellom mange opplevingsrike turar – du finn garantert ein som passar for deg!
Dei snakkande elbilane guidar deg rundt på dei spennande turane gjennom GPS-systemet i bilen.

FILM ... sjå vår link her.

Du kan bestille direkte her i vårt online-system. Vennligst informer oss om ynskja hentetidspunkt i kommentarfeltet.

NB! Vær oppmerksam på at når du bestiller til 1 person i vårt bestillingssystem tilsvarer det 1 bil (for 2 personer).

Når du kjem til Geiranger kan du gå direkte til E-bilparkeringen/kontoret, som ligger 50 meters gange fra turistinformasjonen. Her vil du møte ein av dei ansatte ved Emobility Geiranger (grønne bukser). Dei vil gje deg ei kort opplæring i bruk av bilen før avgang.

God tur!

HUSK: førerkort og ekstra klede (da bilene har åpne vinduer på sidene).

 eTur  Varighet        Pris                        
 Panorama view  1 time  800 NOK
 Seven Sisters View  1 time  800 NOK
 Geiranger Highlights        2 timer  1500 NOK
 Skywalk Glacier view  3 timer  1850 NOK

 

Søk reise

Bilar-Sikkerheit-førsikring

Sikkerheit og forsikring:

  • Våre prisar er inkludert ansvarsforsikring, førar- og passasjerforsikring, kaskoforsikring og miljøforsikring.
  • Twizyen er lett (450 kilo og vel 700 kg medrekna batteri), og du kjem deg trygt og lett fram overalt der det er ein farbar veg. Den har airbag i førarsetet og trepunkts sikkerheitssele både i framsete og baksete. Det er plass til barnepute i baksetet for barn over 15 kilo.
  • Du køyrer sjølvsagt varsamt med desse små el-bilane. Toppfart på dei svingete vegane våre kan du kanskje drøyme om, men det er ein viktig grunn til å ta det roleg: 100 prosent elektrisk vil seie hundre prosent stille. Det er ikkje sikkert at folk og dyr høyrer at du kjem, så det er du som må passe på!

Bilar:  RENAULT TWIZY

  • Twizyen er perfekt for store opplevingar på smale vegar og (nesten) utilgjengelege stader – og dette har vi mykje av i Geiranger-området. Den opne kupeen gir deg vind i håret og friske nær-naturen-opplevingar. Sidan bilen er spesiell med to sitjeplassar etter kvarandre, er han heilt perfekt for å dele naturinntrykka med ein god venn.
  • Bilen er 100 prosent elektrisk, med batteri som har kraft nok til å ta deg med på rutene vi har laga for deg. Han er lett å køyre, tek liten plass og er lett å parkere. Han er også hundre prosent trygg, med trepunkts sikkerheitsbelte og airbag.
  • Twizy: 2 sitjeplassar
  • Drivstoff: 100% elektrisk
  • Førarkort: for personbil
  • Maksfart: 80 km/t
  •